Inschrijven


Je kan je pas vanaf 1 juni 2024 inschrijven voor de editie 2024 tot en met de laatste vrijdag voor het evenement 23:59u.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Indien het maximum aantal deelnemers voor een afstand is bereikt sluit de inschrijving voor die afstand.
Weer er dus snel bij.

Leerlingen van de Heumense basisscholen kunnen kostenloos deelnemen als zij zich inschrijven via de “Scholenbokaal MTM-Kidsrun”. De Heumense/Maldense lagere school met het hoogste percentage finishende inschrijvingen wint de Scholenbokaal van de MTM-Kidsrun Bosloop Malden.

Voor nadere informatie over het dag programma klik hier.

De Bosloop Malden kun je natuurlijk individueel lopen. Nog leuker kan het zijn om te lopen met een TEAM van je werkgever, je vrienden, buren, elftal of klasgenoten etc..
Voor teamleider: Inschrijven van een Teamlid met de teamnaam.
De eerste keer dat een team zich wil inschrijven is het nodig een unieke teamnaam te hebben bedacht. Stuur een bericht naar met uw unieke teamnaam als deze nog niet in de lijst op inschrijven.nl staat. Zodra u bericht terug hebt dat de naam is ingevoerd kunnen de leden van het team zich gaan inschrijven.

Team samenstelling
Een team bestaat altijd uit minimaal 5 lopers/loopsters. De 4 beste prestaties bepalen de klassering. Ook leeftijd speelt een rol!! Elk teamlid krijgt een ‘gewogen’ score. Deze houdt rekening met het geslacht en de leeftijd van de teamleden. Klik hier voor meer informatie over de score.

Inschrijven voor de MTM Kidsrun BosloopMalden:

(klik op de knop om je in te schrijven)

Inschrijven als
team of individueel:

(klik op de knop om je in te schrijven)